Kaqun oxigéndús mentes víz 1,5l (előrendelhető)

Kaqun oxigéndús mentes víz 1,5l (előrendelhető)
Kaqun oxigéndús mentes víz 1,5l (előrendelhető)
860 Ft
Comparison
To Favourites
Kaqun pH 7,1 oxigéndús mentes víz 1,5l.

A KAQUN Víz egy a Bükk-hegységben, a Lázbérci Tájvédelmi Körzetben, Natura2000 természetvédelmi területen elhelyezkedő forrásból eredő, elektrolítikus (KAQUN SYSTEM) eljárással készült, alacsony ásványianyag tartalmú, oldott oxigénben gazdag pH 7,1 forrásvíz. Az előállítás során nem kerülnek felhasználásra kemikáliák, továbbá nem történik magas nyomású oxigén bevitel!

Egységcsomaggal rendelhető(6dbx1,5l)
Recommend
Print
Question about the product
Details
A KAQUN víz egy teljesen új megoldás az immunrendszer erősítésére, egyben hatékonyan támogatja testi-szellemi egyensúlyunk kialakulását. Az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő betegek is élvezhetik a víz és az oxigén csodálatos összhangját.

Hatékonyságát embereken végzett klinikai vizsgálati eredmények igazolják.

A KAQUN egy speciális klaszterszerkezetű víz, mely egyedi, stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Egyrészt palackozott ivóvízként, másrészt kádfürdő formájában áll rendelkezésre. Az előállítás során nem használnak fel kemikáliákat, illetve nem történik magasnyomású oxigén bevitel.

A KAQUN vízterápia különleges és egyedülálló. Nem csak azért, mert klinikailag tesztelt, embereken végzett orvostudományi kutatásokon vett és vesz részt, mind in vitro és in vivo vizsgálatokban, hanem maga a gyártási technológia révén is.

A KAQUN víz előállítása számítógép vezérelt elektrolitikus eljárás. A vizet egy speciális föld-fém elemen vezetik keresztül, ahol más információt kap, ami által megbomlik a hidrogén és oxigén kapcsolata, majd egy másik rendszeren áthaladva újra struktúrálódik, speciális klaszterekbe rendeződik.

Összes oldott ásványianyag összetétel: 181 mg/l

Nátrium 4,8 mg/l
Kálium 0,3 mg/l
Magnézium 10,6 mg/l
Kálcium 40,1 mg/l
H-Karbonát 134 mg/l
Klorid 2 mg/l
Szulfát 36 mg/l
Szilikát 8,8 mg/l

Ajánljuk napi fogyasztásra, kúrákhoz, oxigén hiányos szervezethez, cukorbetegeknek.
Info
Google Termék Kategória
420
Article No.
KAQUN_1-5-l
Weight
1.5 kg/db
Minimum order quantity
6 db
Quantity options
6 db, 12 db, 18 db, 24 db, ...
Opinions
Be the first to review this product!