NEW

HUNYADI JÁNOS glaubersós gyógyvíz 0,7l ( Betéti díjas +50.-Ft )

HUNYADI JÁNOS glaubersós gyógyvíz 0,7l ( Betéti díjas +50.-Ft )
NEW
HUNYADI JÁNOS glaubersós gyógyvíz 0,7l ( Betéti díjas +50.-Ft )
560 Ft
Comparison
To Favourites

HUNYADI JÁNOS glaubersós gyógyvíz 0,7l Pet palackban
( Betéti díjas +50.-Ft, visszaváltható )

Az 1863 óta ismert Hunyadi János gyógyvíz két fő alkotója a glaubersó és keserűsó.

A gyógyvíz alkalmazási területe:
A glaubersós gyógyvizekre jellemző a hashajtó és az enyhe bélhurutokat gyógyító tulajdonság. A gyógyvíz végigöblíti a bélfalat és leoldja a baktériumokat, gyulladásos váladékot, s tovább viszi magával és eltávolítja a széklettel. A bél tisztításának eredményeként csökkennek, megszűnnek a kellemetlen hurutos panaszok, a puffadás és a fájdalmak.
Eredményesen alkalmazható erőlködés nélküli székletürítés igénye estén, amely igen fontos agyi érbetegség, agyvérzés utáni állapotok, aranyérbetegség, érelmeszesedés, sérv esetén.
A gyógyvíz hatásos kiegészítője egyes epehólyag-betegségek kezelésének és használata csökkenti az epekőképződés kockázatát is. A glaubersós és a keserűsós gyógyvíz hatására az epehólyag összehúzódik és fokozódik az epe folyadék áramlása a bélbe. A glaubersós gyógyvíz huzamos alkalmazása rendszeres epehólyag-kiürítő és epeelválasztást fokozó hatású, ennek eredményeként csökken az epehólyagban az epekőképződés és a gyulladás kialakulásának veszélye.
A gyógyvíz étkezések után fogyasztva gátolja a zsírok és fehérjék felszívódását ezért fogyókúra kiegészítőként, vagy elhízás ellen is alkalmazható

1zsugor=10db

Főbb oldott alkotóelemek:

Magnézium (Mg2+): 2160 mg/l
Nátrium (Na+): 5110 mg/l
Kalcium (Ca2+): 430 mg/l
Hidrogénkarb. (HCO3): 738 mg/l
Szulfát (SO42-): 18700 mg/l
Klorid (Cl-): 660 mg/l
Összes alkotóelem: 30200 mg/l
Recommend
Print
Question about the product
Details

Adagolás:

Az egyszeri hashajtáshoz 2 dl gyógyvíz elfogyasztására van szükség. Amennyiben a gyógyvizet töményen fogyasztjuk a hatás csak 12-24 óra múlva jelentkezik, ha éhgyomorra fele-fele arányban vízzel hígítva,Hunyadi János gyógyvíz langyosan fogyasztjuk, a hatás már 1-2 órán belül bekövetkezik. (Ezt támasztják alá Dr. Sándor Tamás professzor sebészeti betegeken végzett, műtét utáni bélműködés megindítására irányuló vizsgálatai is.) A gyógyvizet éhgyomorra, étkezés előtt fél-egy órával érdemes fogyasztani, bélhurutok kezelésére naponta 1-2 dl mennyiségben, kúraszerűen. Epehólyag-működési zavarok, máj- és cukorbetegség esetén naponta több részletben elosztva 2-3 dl elfogyasztása ajánlott.
Fogyókúra esetén, elhízás ellen napi 3x1 dl-nyi gyógyvíz elfogyasztása javasolt a főétkezések után.
Nem használható

Heveny gyomor- és bélhurut, savhiány, gyomor- és bélfekély, szívgyengeség, valamint hasmenés, hányás és más módon bekövetkezett jelentős folyadékvesztés esetén.

Info
Google Termék Kategória
420
Article No.
Hunyadi_Janos_gyogyviz_700ml
Weight
1 kg/db
Opinions
Be the first to review this product!