Water Balance O2 oxigéntartalmú 1,5l mentes víz

Water Balance O2 oxigéntartalmú 1,5l mentes víz
Water Balance O2 oxigéntartalmú 1,5l mentes víz
629 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
O2 Water Balance Oxigénnel dúsított mentes víz 1,5l.

Jelenleg, a magyar piacon található hasonló tulajdonságú termékek szén-dioxiddal dúsított formában kaphatóak. A O2 WATER BALANCE szénsavmentes, magas Ph értékű csökkentett 50mg/l oxigén tartalmú ivóviz. Ph értéke 7.9.

Egységcsomaggal rendelhető(6dbx1,5l)
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Prof. Dr. Szent-Györgyi-Albert Nobel díjas tudós arra a megállapításra jutott, hogy struktúrális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az ÉLET lényegének megismeréséhez. A többlet oxigén méregtelenítő és tisztító hatásán keresztül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához a szervezetben, energiával tölti fel a testet, javítja a fiziológiai folyamatokat. Prof. Dr. Otto Wartburg kétszeres Nobel-díjas professzor kutatásaival bebizonyította, hogy a káros sejtek - a legtöbb baktériumhoz hasonlóan - oxigénszegény környezetben szeretnek élni, nem szaporodnak oxigén dús környezetben.
Ahhoz, hogy a VÍZ betölthesse eredeti szerepét, az elvesztett energiáját ajánlatos pótolni. A többlet oxigén fontossága a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokban (pl. a teljesítmény - élettan területén - immunrendszer erősítésében, stb.) egyre ismertebbé vált. Az egészséges folyadékbevitelt, a O2 WATER BALANCE típusú ivóvíz fogyasztásával segíthetjük elő.
Adatok
Google Termék Kategória
420
Cikkszám
O2_wb_1-5l
Tömeg
1,5 kg/db
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!