A legtisztább forrásvíz a Közép-Németországi Taunus Natúrpark érintetlen mélységeiből. A teljesen kezeletlen, az artéziás Haderheck forrásból származó forrásvizet óvatosan és nyomás nélkül közvetlenül friss üvegekbe töltik. Ily módon megőrzi eredeti jellegét és különösen friss és tiszta ízét. A kőzet mélyén az alacsony nátriumtartalmú és kiegyensúlyozott mineralizált forrásvíz optimálisan védett a szennyeződésektől. A víz Tisztasága, alacsony teljes mineralizációja és értékes nyomelemei miatt a jótékony víz stimulálja az anyagcserét, amely felelős a test tisztításáért és méregtelenítéséért. Rendkívül alacsony nátriumtartalma, kivételes tisztasága és lágysága miatt a sugár99 bébiételekhez is kiváló.
A Haderheck -forrást körülbelül 50 évvel ezelőtt fedezték fel Königstein im Taunusban. Az ott palackozott, kiváló minőségű forrásvíz hamarosan egyre nagyobb népszerűségnek örvendett gyógyvízként, amelyet a gyógyszerészeti törvények jóváhagytak. A felfedező, Dr. Pohlmann először nagyon bosszús volt, mert új garázsának padlója nem száradt ki. Tehát a dolog végére ért - és felfedezett egy forrást a legjobb Taunus -vízzel. Sajnos Haderheckben volt, amely már az 1960 -as években tisztán lakónegyed volt. Ennek ellenére a vállalkozó szellemű férfi a gyógyvizet négyzetliteres üvegeiben szétosztotta egész Németországban az egészségügyi élelmiszerüzleteken keresztül.
20 évvel ezelőtti halála után azonban az üzlet utód híján jégre került. A víz azonban megőrizte jó hírnevét a szakértők körében;
A klinikák szívesen használták rák utógondozására, mert többek között nagyon hatékonyan távolítja el a szervezetből a kemoterápia toxinjait. A forrásvíz 2019 novemberétől ismét korlátozott mennyiségben kapható radius99 márkanév alatt. Kezdetben értékelt kivételesen jó minőségét megőrizte a kőzet mélyén. Az íz Tiszta, kiegyensúlyozott ízének köszönhetően a szokatlanul lágy ízű forrásvíz-radius99 tökéletesen kiemeli a finom ételek, finom borok és kifinomult szeszes italok ízét. Íze szempontjából így ideális társa lesz azoknak az összetett ízvilágoknak, amelyeket csúcsszakácsok, sommelier vagy pultosok kínálnak vendégeiknek.