ÚJ

Radius99 0,75l mentes ásványvíz üvegben

Radius99 0,75l mentes ásványvíz üvegben
Radius99 0,75l mentes ásványvíz üvegben
Radius99 0,75l mentes ásványvíz üvegben
Radius99 0,75l mentes ásványvíz üvegben
ÚJ
Radius99 0,75l mentes ásványvíz üvegben
1 260 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Radius99 0,75l mentes ásványvíz üvegben

A legtisztább forrásvíz a Közép-Németországi Taunus Natúrpark érintetlen mélységeiből. A teljesen kezeletlen, az artéziás Haderheck forrásból származó forrásvizet óvatosan és nyomás nélkül közvetlenül friss üvegekbe töltik. Ily módon megőrzi eredeti jellegét és különösen friss és tiszta ízét. A kőzet mélyén az alacsony nátriumtartalmú és kiegyensúlyozott mineralizált forrásvíz optimálisan védett a szennyeződésektől. A víz Tisztasága, alacsony teljes mineralizációja és értékes nyomelemei miatt a jótékony víz stimulálja az anyagcserét, amely felelős a test tisztításáért és méregtelenítéséért. Rendkívül alacsony nátriumtartalma, kivételes tisztasága és lágysága miatt a sugár99 bébiételekhez is kiváló.

A Haderheck -forrást körülbelül 50 évvel ezelőtt fedezték fel Königstein im Taunusban. Az ott palackozott, kiváló minőségű forrásvíz hamarosan egyre nagyobb népszerűségnek örvendett gyógyvízként, amelyet a gyógyszerészeti törvények jóváhagytak. A felfedező, Dr. Pohlmann először nagyon bosszús volt, mert új garázsának padlója nem száradt ki. Tehát a dolog végére ért - és felfedezett egy forrást a legjobb Taunus -vízzel. Sajnos Haderheckben volt, amely már az 1960 -as években tisztán lakónegyed volt. Ennek ellenére a vállalkozó szellemű férfi a gyógyvizet négyzetliteres üvegeiben szétosztotta egész Németországban az egészségügyi élelmiszerüzleteken keresztül.
20 évvel ezelőtti halála után azonban az üzlet utód híján jégre került. A víz azonban megőrizte jó hírnevét a szakértők körében;
A klinikák szívesen használták rák utógondozására, mert többek között nagyon hatékonyan távolítja el a szervezetből a kemoterápia toxinjait. A forrásvíz 2019 novemberétől ismét korlátozott mennyiségben kapható radius99 márkanév alatt. Kezdetben értékelt kivételesen jó minőségét megőrizte a kőzet mélyén. Az íz Tiszta, kiegyensúlyozott ízének köszönhetően a szokatlanul lágy ízű forrásvíz-radius99 tökéletesen kiemeli a finom ételek, finom borok és kifinomult szeszes italok ízét. Íze szempontjából így ideális társa lesz azoknak az összetett ízvilágoknak, amelyeket csúcsszakácsok, sommelier vagy pultosok kínálnak vendégeiknek.

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Összes ásványianyag tartalom: 312 mg / l
pH 7,2
nitrát 6 mg / l
kalcium 97 mg / l
magnézium 1,7 mg / l
nátrium 7,7 mg / l
kálium 1 mg / l
Szilícium -dioxid 19 mg / l
bikarbonát 136 mg / l
szulfát 4 mg / l
klorid 16 mg / l

Adatok
Google Termék Kategória
420
Cikkszám
Radius99_still_0_75_l
Tömeg
1,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!