ÚJ

Coralba 0,25l mentes ásványvíz üvegben

Coralba 0,25l mentes ásványvíz üvegben
ÚJ
Coralba 0,25l mentes ásványvíz üvegben
2 095 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Coralba 0,25l mentes ásványvíz üvegben

Az olasz Alpok alig lakott vidékén 2011 óta az azonos nevű vizet a hét CORALBA forrás egyikéből nyerik. A forrás 20 perc sétára található a híres Assisi-től, a szántóföldek és az olajfaligetek közepén. Még az életet adó víznek is csodálatos hatásokat tulajdonítanak.

A CORALBA az olasz Alpokból származó prémium víz, amelyet közvetlenül a forrásnál palackoznak. A víz minőségének megőrzése érdekében a CORALBA -t üvegpalackokba töltötték és lezárták. Semmit nem adnak hozzá, és nem vesznek el semmit. A víz megőrzi természetes összetételét - a forrástól az üvegig. Az eredeti összetevők különösen egészségesek, minimális só és kéntartalmuk mellett. Igazi csemege.
Bársonyosan lágy ízű, purisztikus kivitelben.
Legyen az hús, hal vagy zöldség: ez a víz nem hiányozhat egyetlen asztalról sem. Ami különösen fontos az éttermekben való használathoz: nem túl jellegzetes ízű ahhoz, hogy a bor versenytársává váljon. A CORALBA tiszta, enyhén lúgos viz, alacsony nátriumtartalma miatt ideális terhes nők, csecsemők és gyermekek számára. A borkedvelők különösen értékelik a semleges, alacsony sótartalmú vizet, amely lehetővé teszi a bor ízkomponenseinek teljes kifejlődését a szájban. Alacsony sótartalma és lúgos pH -értéke jellemzi, ami finom ásványi ízt kölcsönöz az ásványvíznek.
A CORALBA Naturale csendes víz, amely különösen természetes ízével győz meg. Puha és könnyű, matt, harmonikus és kiegyensúlyozott.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Összes ásványianyag tartalom: 216 mg / l
pH 8
nitrát 2 mg / l
kalcium 54 mg / l
magnézium 21 mg / l
nátrium 0,4 mg / l
kálium 0,3 mg / l
Szilícium -dioxid 3,4 mg / l
bikarbonát 255 mg / l
szulfát 8,6 mg / l
klorid 0,8 mg / l
Adatok
Google Termék Kategória
420
Cikkszám
Coralba_still_0_25_l
Tömeg
1,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!