Absolute 125 Deutérium Water Balance - csökkentett deutériumtartalmú 1,5l mentes víz

Absolute 125 Deutérium Water Balance - csökkentett deutériumtartalmú 1,5l mentes víz

Absolute 125 Deutérium Water Balance - csökkentett deutériumtartalmú 1,5l mentes víz

1 370 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Absolute 125 Deutérium Water Balance - csökkentett deutériumtartalmú 1,5l szénsavmentes víz

Az ABSOLUTE 125-Deuterium Water Balance fogyasztása egészséges emberek számára kúraszerűen javasolt évente vagy kétévente, napi 2,0-2,5 literes mennyiségben, 1-2 hónapon keresztül. Betegek esetében kúra javasolt. Az ABSOLUTE 125-Deuterium Water Balance fogyasztása a konvencionális terápiák mellett is alkalmazható. A kúra időtartama alatt egyéb folyadékok fogyasztása csak korlátozott mennyiségben javasolt. A napi mennyiséget 2,0-2,5 dl-es adagokra elosztva, étkezések előtt fél órával, ill. két étkezés között kell elfogyasztani. Fogyasztása történhet közvetlenül vagy teaként. A víz forralható, forralása azonban kizárólag zárt térben (fedő alatt), rövid ideig történjen! Tartózkodni kell a készítmény nyitott edényben történő tárolásától!

1 zsugor = 6db
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Prof. Dr. Szent-Györgyi-Albert Nobel díjas tudós arra a megállapításra jutott, hogy struktúrális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az ÉLET lényegének megismeréséhez. A többlet oxigén méregtelenítő és tisztító hatásán keresztül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához a szervezetben, energiával tölti fel a testet, javítja a fiziológiai folyamatokat. Prof. Dr. Otto Wartburg kétszeres Nobel-díjas professzor kutatásaival bebizonyította, hogy a káros sejtek - a legtöbb baktériumhoz hasonlóan - oxigénszegény környezetben szeretnek élni, nem szaporodnak oxigén dús környezetben.
Ahhoz, hogy a VÍZ betölthesse eredeti szerepét, az elvesztett energiáját ajánlatos pótolni. Az okot és megoldást KOMPLEX módon kell kezelni, a választ az alacsony deutérium tartalmú oxigénnel dúsított ivóvíz előállítási és ENERGETIKAI tulajdonságaiban találhatjuk meg. A többlet oxigén fontossága a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokban (pl. a teljesítmény - élettan területén - immunrendszer erősítésében, stb.) egyre ismertebbé vált. Az egészséges folyadékbevitelt, az ABSOLUTE 125-Deuterium Water Balance típusú ivóvíz fogyasztásával segíthetjük elő.
Adatok
Google Termék Kategória
420
Cikkszám
wb_125_1-5-l
Tömeg
1,5 kg/db
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Választható mennyiségek
6 db, 12 db, 18 db, 24 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!